.

29 dec · thediaperc · No Comments

Home made Market Festival

The Diaper Cake Factory Collaborating with Zuly’s Cakes       Home made market festival Het unieke concept “Home Made Market” is een uniek lifestyle evenement met kunst, unieke huisgemaakte producten, natuurlijk veel lekkers, muziek en vooral veel lol! Kortom met de Home Made Market wordt het altijd een mieterse dag!   Zuly’s cakes en ...

Read More

Baby Shower Pink & Gold

Soms is simpel beter dan je denkt. Wat Ballonnen, Slingers en kleine detailleus maken het helemaal af. Het hoeft niet al te duur zijn maar ook niet te goedkoop. Gebruik ook wat je hebt en koop de rest bij. ”Zo denk ik tenminste.” Chek hier wat foto’s van een baby shower op de werkvloer die ...

Read More

Baby Shower of Kraamfeest

Een Babyshower of een Kraamfeest Beiden zijn super gezellig maar verschillen wel van elkaar. In dit blog zal ik het over Babyshower hebben. Babyshower Dit is in Noord-Amerika ontstaan en niet zo lang geleden de leukste bijeenkomst rond de zwangerschapsperiode van de aanstaande ouders hier in Nederland. Babyshower? Moet de baby of moeder gedoucht worden ja of nee? Hahah, ...

Read More

Het is een moeder instinct

Het is een moeder instinct Moeder zijnde kan ik me niet voorstellen dat zulke gevallen dagelijks zich blijven herhalen. Maar je hoort niks tot weinig van. Vrouwen die kinderen op de wereld brengen en voor wat reden dan ook, achterlaten voor hun lot. Dit is 2 a 3 dagen geleden met een pasgeboren kindje in ...

Read More

Kraamfeest

Wat gezellig he! In mijn eerdere blog had ik het over Babyshower. Vandaag zal ik het hebben over kraamfeest, kraamborrel of te wel kraamvisite. Een kraamfeest heeft zijn pro en cons. Hier hebben kersverse mama’s het recht om te bepalen of ze wel of niet gaan voor een kraamfeest of dat ze het lekker bij een ...

Read More

Caribische Mompreneur

Te gek voor woorden. Een mompreneur? hoe dan en Caribsich? Ja dat klopt! Mijn naam is Juvienne of wel Juvy genoemd. Ik ben op Aruba geboren en ben met mijn 23ste naar Nederland geëmigreerd. Ik ben nu zo’n 30-en nog wat met 2 kinderen, zoon (6)  dochter (2) en woont samen met mijn maatje en vader van ...

Read More

Copyright 2014-2017 The Diaper Cake Factory| KvK: 61334952 | BTW: NL265169318B01 | iban:NL74ABNA0507940601