Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.thediapercakefactory.nl en al onze sociale media pagina’s. Door deze pagina’s te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden producten te kopen, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

 

Informatie van derden, producten en diensten

Het kan zijn dat The Diaper Cake Factory, links naar websites van derden weergeeft.  The Diaper Cake Factory aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is vrijblijvend.

 

 

Informatie gebruiken

The Diapercakefactory.nl behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze pagina’s/website aangeboden informatie & producten, waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s. Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op andere wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van The Diaper Cake Factory of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

 

Privacy Policy

The Diaper Cake Factory respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens zijn puur voor de bestelling. The Diaper Cake Factory zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan de postbezorging bedrijf doorgeven bij het uitvoeren van uw bestelling.

The Diaper Cake Factory gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

1. Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw voor- en achternaam, e-mailadres, factuuradres, afleveradres en betaalgegevens nodig, om uw bestelling uit te voeren en u hiervan te berichten.
2. Wij maken geen gebruik van Nieuwsbrieven of spamming. Mocht u een e-mail van zogenaamd info@thediapercakefactory.com ontvangen dat niks met uw bestelling te maken heeft, breng ons zo snel mogelijk op de hoogte.
3. Gegevens over het gebruik van onze site en feedback die wij krijgen van onze bezoekers, helpen ons om onze sites verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. Wij zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Sinds 25 mei 2018 zijn wij ook de AVG wetgeving gaan toepassen.

 

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van The Diaper Cake Factory zijn van toepassing op alle producten en diensten. Door te bestellen en te betalen geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden. The Diaper Cake Factory behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden te wijzigen. Zonder het tekenen van de Algemene Voorwaarden kan uw bestelling niet geplaatst worden.

Bezorging/levertijd      

De bezorging wordt door PostNL en/of DHL gedaan met het tarief van € 5.50 per pakket (<10 kg) per adres. The Diaper Cake Factory zal zorgen dat de bestelling goed is verpakt. Binnen 5 werkdagen wordt uw bestelling verzonden naar uw aangegeven bezorgadres, nadat de betaling is geschiedt, tenzij anders is overeengekomen. The Diaper Cake Factory kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het verkeerd uitvoeren van de diensten van de Postbezorging bedrijf. U ontvangt de track & trace code zodra uw bestelling verzonden is.

De bezorging wordt door PostNL gedaan met het tarief van € 3,50 per pakket (<2 kg) per adres. (bij brievenbus zending)The Diaper Cake Factory zal zorgdragen dat de bestelling goed is verpakt. Binnen 5 werkdagen wordt uw bestelling verzonden naar uw aangegeven bezorgadres, nadat de betaling is geschiedt, tenzij anders is overeengekomen. 

Bezorging/levertijd België     

De bezorging naar Belgie toe wordt uitgevoerd door PostNL international en of DHL internationaal. Het verzendbedrag hiervoor is €9,00 voor pakketen onder 2 kg. u ontvangt uw track and trace zodra uw bestelling aangemld is bij Post NL. u wordt naar een speciale pagina doorgeleid om uw zendging te volgen.

Afhalen of bezorgen binnen Zoetermeer

Het afhalen en bezorging binnen Zoetermeer is gratis en op afspraak. Hierbij ontvangt u geen track & trace code, maar wordt u via een e-mail bericht, dat uw pakket afgehaald kan worden of bezorgd wordt. The Diaper Cake Factory beschikt niet over een fysieke winkel. Daardoor eerst een afspraak maken als je een pakket zelf wilt komen ophalen.

 

U heeft geen reactie en/of orderbevestiging ontvangen??
Als u geen reactie en/of orderbevestiging heeft ontvangen, controleer dan uw SPAM-filter. Het gebeurd regelmatig dat orderbevestigingen en/of verzendbevestigingen bij  klanten in de SPAM-filters terecht komen. Voegt u The Diaper Cake Facory toe als veilig afzender, dan zullen toekomstige e-mails wel in uw IN-box komen. Dit werkt ook de andere kant op. Heeft u een bericht naar The Diaper Cake Factory gestuurd, maar heeft u binnen 24 uur geen reactie ontvangen?? Dan kan het zijn dat uw bericht in ons SPAM filter is gekomen. Deze worden om veiligheidsredenen ongeopend verwijderd. Probeert u evt. nogmaals een e-mail te sturen, desnoods vanaf een ander e-mail adres. Stuur een afleverbevestiging en/of leesbevestiging ter tracering mee, zodat u zeker weet dat wij uw e-mail hebben ontvangen.

 

Prijzen en voorraad

Prijzen van onze producten op de site en sociale media’s zijn de verkoopprijzen inclusief btw en exclusief verzendkosten. Mocht u een cadeau naar uw budget willen, neem dan contact met ons op. De prijzen variëren volgens voorraad, creativiteit en product. De voorraad van onze producten hangt af van vraag en aanbod. Prijzen zijn inclusief 21%BTW en exclusief verzendkosten.

 

Betaling

Factuur

Betaling geschiedt middels vooruitbetaling. Via e-mail of per post zal een factuur met de bevestiging van de bestelling door The Diaper Cake Factory gestuurt worden. Na ontvangst van de betaling wordt het bestelde artikel(en) verzonden. Houdt u er rekening mee dat u een koopcontract aangaat d.m.v. het plaatsen van een bestelling.

 

IDEAL
Een snelle en veelgebruikte methode is betalen via iDEAL. Het systeem van iDEAL koppelt je direct aan de veilige betaalomgeving van uw eigen bank. Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen. The Diaper Cake Factory biedt u de mogelijkheid tot iDeal betalen. We brengen €0,50 cent transactiekosten in rekening voor het gebruik maken van iDeal betalen.

 

Paypal

Betalen met uw bankrekening, creditcard of PayPal-saldo, het kan allemaal vanuit één plek. U heeft alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig. Bij overschrijvingen via een creditcard kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Voor internationale overschrijvingen kunnen kosten voor het omrekenen van valuta van toepassing zijn.

Uw factuur via e-mail ontvangen en met een knop betalen. Je hoeft geen paypal rekening voor te hebben. Eventueel transactiekosten kunnen in rekening gebracht worden. Heb je een paypal rekening, betaal dan op onze rekening van de The Diaper Cake Factory.

contant/pin 

U kunt betalen bij ophaal van uw product contant of per pin. Het pinnen geschied middels het nieuwe pin reader systeem van Payleven. u ontvangt uw betalingsfactuur gelijk mee of indien gewenst per mail. Gelieve contant en gepast betalen aangezien wij geen groot wisselgeld ter plaatse hebben i.v.m veiligheids redenen.

Tikkie 

Met Tikkie ontvangt u een betaalverzoekje met daarin het bedrag en de omschrijving. Dit verzoekje wordt gestuurt aan u via WhatsApp via onze nummer (06-2658-6299). U heeft dus alleen maar uw mobiele telefoonnummer nodig die gekoppeld is aan What’s app met internet, geen IBAN’s. U betaalt via iDEAL. U hoeft de app niet te hebben en ook niet bij dezelfde bank te bankieren. U ziet in Tikkie wie er al betaald heeft. En wie u misschien een herinnering moet sturen. Uw gegevens zijn veilig. Tikkie is een start-up initiatief van ABN AMRO. De app voldoet aan de richtlijnen en veiligheidseisen van ABN AMRO. Uw gegevens zijn dus goed beschermd en worden niet gedeeld met andere bedrijven.

 

Privacy

The Diaper Cake Factory zal uw persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet verkopen aan derden. Zie privacy policy

 

Annulering van een bestelling

Een annulering van een bestelling dient men, onder vermelding van uw naam en ordernummer met artikelnaam, via email info@thediapercakefactory.com kenbaar te maken.

Niet Goed?/ Geld Terug

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 7 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@thediapercakefactory.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.