DIY pompoen carving by Juvy

 pompoen carving

 

Herfstvakantie is nog niet voorbij! Heb je weleens nagedacht om met je kind(eren) iets leuks thuis te doen in het sfeer van Halloween? Hier de DIY pompoen carving by Juvy.


De tuincentra’s zijn vol met pompoenen in alle soorten, maten, kleuren en prijzen. Voor €3,00 heb je al een leuk pompoen waar je aan de slag mee kan. Ze zijn zo commercieel strategisch goed, dat ze alles bij elkaar zetten dat je de carving kit en de led thee lichtjes ook gelijk zal nemen. Maak er een mooie dag van om samen met je kind(eren) of groepje te knutselen. Zet wat snoepjes, chipjes, knakworstjes en drinken erbij en gaan met die banaan.
 

 Benodigheden

  • carving kit of anders snijmesjes
  • mini schepje of lepel werkt ook prima
  • plastic tafel kleed om tafel mee te bedekken
  • emmer of prullenbak
  • stift of marker om de vormpjes of gezicht uitlijnen.
  • led theelichtjes

    carving kit

Begin met de top van de pompoen te tekenen of het nou een rondje is of zig zag is het jouw keuze. vervolgens haal je de topje eraf en ga je de pompoenvlees eruit hollen. Werkt stuk makkelijker om de overige vormpjes en gezicht te snijden.


Kayla’s 1ste pompoen workshop

Het was feest voor Kayla. Ze mocht met mes en schepje haar handen lekker vies maken en overal gaten prikken in de pompoen.

 

 

 

 

 

 


Gavin’s moment om te knutselen

Gavin pompoen carving
Jongens gaan meestal voor de enge of stoere pompoen en in dit geval was hij samen met papa die er een schepje erboven op doet om het griezelig en lelijk te maken. acchh ja daar gaat het toch eigenlijk om! Creepy Halloween. in de avond zet je de led theelichtjes aan en krijg je een coole effect.
Bekijk onze DIY Halloween workshop en als je nog geen pompoen gezicht hebt gemaakt, hoop ik je te inspireren om alsnog iets leuks te doen.
 
 
 
 

 De effect met lichten

Halloween pompoen

[wds id=”2″]

Tagged , ,
%d bloggers liken dit: