Luiertaart maken

Luiertaart maken

Luiertaart maken, Wat gaat er in jouw hoofd als je het woord luiertaart hoort of leest?
Veel mensen weten niet wat een luiertaart is. Simpel weg is het een cadeau gemaakt van baby luiers in de vorm van een taart, een luiertaart dus. Bekijk hier beneden een voorbeeld van onze gemaakte uilen luiertaart.

Je zou je wel eens vragen maar waarom dan zo’n luiertaart.

  • Waarom een luiertaart
  • Met wat wordt het gemaakt
  • Hoeveel luiers gebruik je
  • Hoe kom je aan het idee
  • Welke kleuren gebruik je
  • Wat kost zo iets

Om al deze vragen te kunnen beantwoorden moet er zeker passie, liefde, zwangere vrouwen zijn en klanten zijn die mijn werk interessant genoeg vinden om een bestelling te plaatsen.

Waarom een luiertaart; Het 1e jaar gebruikt een kindje 7 luiers per dag. Dit zijn er 2.555 per jaar. Luiers zijn een grote kostenpost voor jonge ouders dus wat is nou dan leuker om iets te geven dat de ouders nooit genoeg van kunnen hebben en in de vorm van een taart. Geweldig toch!


Met wat wordt het gemaakt; The Diaper Cake Factory maakt gebruikt van verschillende merken luiers. Het meest gebruikte merk in ons assortiment is Etos huismerk met de Super schattige printjes van Woezel & Pip. Daarnaast gebruiken sier linten, kartonnen papier voor de design en zetten bruikbare producten zoals billendoek pakje, sokken, washandje of hydrofielluier.
Hoeveel luiers gebruik je; Bij ons is er geen standaard formaat qua hoeveelheid luiers. De ene keer gebruiken we minimaal 15 de andere keer 25 en ga zo door. Naarmate we een idee uitproberen en het vorm krijgt passen we de hoeveelheid luiers aan.
Hoe kom je aan het idee; we hebben veel vrienden en kennissen in onze omgeving met kleine kinderen. Hierdoor blijven we up to date met de nieuwste en hipste trends van nu. En door onze eigen kinderen komen we ook veel te weten over animaties en creatie. Af en toe komt een klant met een bepaalde thema die je dan helemaal opmaat maakt speciaal voor ze en het idee blijft dan ook hangen.


Welke kleuren gebruik je; de standaard kleuren in de baby wereld is roos of blauw. Maar we leven niet meer in de jaren 70. Tegenwoordig mag alles zolang het bij de persoonlijkheid van de aanstaande ouders past. Er zijn genoeg vrouwen en mannen die niet van roos houden dus je zou je daarbij moeten aanpassen.
Wat kost zo iets; je kan Luiertaarten zo duur mogelijk maken als je wilt. Het hangt af van hoe groot je de Luiertaart maakt en wat je allemaal erin en erbij plaatst. Bij The Diaper Cake Factory heb je al voor €15,- incl btw een simpel 1 laag luiertaart met een twist van Waw factor.
Binnenkort een babyshower of op Kraamvisite? Bekijk al onze assortiment Luiertaarten in de shop en andere babykado voor jouw Waw factor moment.

Tagged , , , , ,
%d bloggers liken dit: