Tips and Tricks voor baby & mama kado

Het doel van onze tips & tricks blog is een beeld te geven aan iedereen die niet weet wat ze als cadeau moeten geven. Uit ervaring weten we vaak genoeg wat ouders missen wanneer de kleine er al is.

zo lief

Veel mensen maken gebruik van webwinkels om zo makkelijk en goedkoop mogelijk een babyshower of kraamcadeau in te slaan. Meestal door tijdsgebrek. Zoals boven vermeld zullen wij jullie tips and tricks geven wat (aanstaande) mama’s – papa’s en baby’s nodig hebben.

… zoals boven vermeld,

Belangrijke producten voor de baby

Het zorgvuldig opzoek gaan naar producten en spullen voor baby hoef niet al te moeilijk zijn. Alles hangt af van ieders budget. Als je nou in een dure winkel instapt of een betaalbare winkel, blijft de keuze aan jouw. Maar we denken nu voor de baby en wat hij/zij nodig heeft. Je kunt veel bij de drogisten winkel vinden of speciale baby winkels. Wij van The Diaper Cake Factory maken gebruik van alle winkels en merken, om zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor iedereen.

Luiers van huismerk Etos

Baby’s hebben hhhhheeeellll veel luiers nodig. Luier cadeau is altijd handig en zullen ze altijd dankbaar voor zijn. Om het leuk te maken, geef een luiertaart cadeau. Prijzen varieren per merk luier.

Blanco hydrofiele luiers

Hydrofiel luiers zullen je beste maatje worden. Ze zijn ideaal voor alle ongelukken. Ze zijn zo handig en onmisbaar. Ze zijn er in verschillende kleuren, formaten en patronen. Zelfs biologisch.

Verzorgingsproducten

Verschillende merken en soorten baby verzorgingsproducten. Lekkere shampoo, lotion, olie,billencreme, haarlotion en veel meer.

Nodige producten

Beneden verbeelde producten zijn een must. Zeker met de koude dagen is het ideaal om je baby in de avond warm te houden met kruiken gelegd in bed.

Cadeau’s voor Mam & Paps 

we mogen de mama’s en de papa’s niet vergeten. ook zij moeten in het zonnetje gezet worden en beloond met leuke en handige cadeau’s. we zetten enkele tips voor je hier. Pap’s bereid je maar voor! Het wordt zware nachten.

                 ………..Check onze coole papa starters gereedschapskist hier online 

  • Energiedrank voor de zware nachten
  • Rooibos thee voor mama’s rust
  • Mondkapje voor paps voor de lucht
  • papa’s gereedschapkist

Een must voor mama’s die borstvoeding geven.

Graag willen de meeste moeders borstvoeding gaan geven. Helaas door wat reden dan ook lukt het niet altijd. Lekkende tieten zullen ze ongetwijfeld hebben. Geef zoogcompressen cadeau, oftewel pampers voor tieten.

Bekijk rustig de overige afbeeldingen en kom zo meer te weten over onze tips voor cadeau voor: Babyshower, Kraamvisite, zwangerschapscadeau.

veerschillende billendoekjes

Er zijn zoveel wat je hiermee kan doen. Naarmate we meer iedeen krijgen en reacties van jullie zullen we onze blog blijven uitbreiden.

Voor nu hoop ik dat je meer zicht hebt op een cadeau die je kan samenstellen. Toch over laten aan ons met jouw ideeën? Dat kan! stuur ons gerust een email of een whatsapp en we regelen wat moois voor je.

Juvy

Wil je meer weten over onze cadeau en kraampakketen chek één van onze social media pagina’s.


Tagged , , ,
%d bloggers liken dit: