Unicorn Feestje voor peuters!

Unicorn feestje voor peuters!

Unicorns zijn helemaal Hip en Hot. Geef een Unicorn feestje voor peuters en die zullen de magische wereld van fantasie beleven.


De uitnodiging

Begin altijd met jouw perfecte locatie, datum, tijdstip en de aantal kinderen. Als dat vast staat kan je vooruit plannen wat je gaat doen. Maak je eigen uitnodiging of koop een leuke unicorn kaartje om persoonlijk uit te delen. Daar houden kindjes van en voor ouders ook makkelijk om aan de koelkast te pinnen.


digitale uitnoging

Unicorn feestje


Plan het perfecte unicorn feestje.

Je thema staat vast en je bent net als ik zo enthousiast om te beginnen en kan niet wachten dat de dag zo snel mogelijk komt om jouw dochter haar feestje te vieren.


Belangrijk is dat je weet hoe je de kinderen bezig houdt en ook plezier in heb. Hierbij heb ik super leuke workshops voor je die snel, makkelijk en zeker leuk zijn.


Benodigdheden workshop

  • Cup cakes en versier spullen (Fondant/ marsepein, sprinklers en botercreme)
  • Kinder nagellak (verschillende kleuren)
  • Glitter kerstbal (klei, stift, lijm en vilt papier)
  • kartonnen, schaar, glitter, bloemen etc

Workshop tafel

Creëer een speciale gedeelte waar je de workshop gaat houden. Bekleed de tafel met een leuke unicorn tafelkleed of roze stuk stof (goedkoop op elke markt te koop). Verdeel de schaar, lijm stiften en versier spullen in lege potjes en/of doosjes om zo een overzicht te hebben op je tafel.


Unicorn workshops

  • Cupcake versieren
  • Nagel lakken
  • Kerstbal versieren
  • Snoep doosje maken

cupcake versieren

Bak je cupcakejes klaar een dag van tevoren of je kan bij verschillende supermarkten kant en klare kopen. Persoonlijk vind ik de kant en klare van de Hema het lekkerst en je vindt ze in verschillende smaken. Koop verschillende gekleurde versier sprinklers en ook in verschillende figuren. (Voor variatie) Met witte marsepein maak je een rondje voor het gezicht en verschillende kleuren fondant kan je de hoorn maken.


zelf gebakken cake

Je vindt ook veel spullen bij Xenos, Hema XL, Jumbo en online taartenwinkels.


Nagellakken

Verwen de meisjes door hun nagels te lakken met kinder nagellak. (te koop bij Primark of Intertoys) Kindernagellak wordt net als een soort plastic lijm die makkelijk af te halen is na 1 dag of 2.

Nagel lak


Kerstbal versieren

Helaas door enthousiasme en drukte kon ik geen leuke foto maken van de mooie resultaten van de unicorn kerstballen. Maar wat hebben we genoten om ze te maken. Je kan doorzichtige ballen gebruiken en de kinderen glitters laten gebruiken om een tintje aan te geven of je koopt kant en klare ballen naar wens. Met een zwarte stift maak je de ogen. Goedkope gekleurde klei van de action is een prima oplossing om de hoorn te maken. versier je bal met bloemetjes, prentjes of steentjes. Om helemaal af te maken gebruik je velt papier om de oren te plakken.


Unicorn snoep doosje zelf maken.

Via vermelde link kan je jouw eigen snoep doosje helemaal zelf maken.

Unicorn traktatie doosje

Je houdt de kids lekker bezig en het is leuk ook nog.

Deze Unicorn Feestje was thuis gevierd met 6 meiden. Je kan het zo groot maken als je wilt. De meiden kregen een Unicorn diadeem, vleugels en een stukje gekleurde nep haar zodat ze zich als prinsesjes unicorn konden voelen.

     

In onderstaande link kan je lezen hoe we de unicorn goodiebags hebben gemaakt.

http://www.thediapercakefactory.nl/2017/11/29/unicorn-goodiebags

 

Tagged , ,
%d bloggers liken dit: